Kledingsponsoring

Om deel te kunnen nemen zoeken wij bedrijven, die ons willen sponsoren op onze teamkleding. Dit kan op diverse posities op de kleding tegen verschillende bedragen (zie onderstaande afbeeldingen) Iedere positie heeft zijn eigen nummer en prijs.

Heb je een leuke positie gevonden en wil je daar je logo tegen vergoeding op laten plaatsen, neem dan contact op met: s4e@kpnmail.nl of vul hieronder het formulier in.
Wij zorgen samen met onze kledingleverancier dat jouw logo netjes op de kleding komt. Ook zorgen wij dat je een keurige factuur voor je sponsoring ontvangt. Kies je bijvoorbeeld voor positie 33, dan kost dit jou € 200,=.

Het kan voorkomen dat een ander bedrijf al een door jouw gekozen positie heeft “gekocht”, dan nemen wij contact met jou op om samen een andere positie te zoeken.

De rood doorgekraste posities zijn al voorzien van een sponsor. Wij proberen de afbeeldingen zo veel mogelijk up to date te houden.

De volledige opbrengst van deze actie komt ten goede van het K.W.F.

Alvast hartelijk dank.

P.S. Wil je niet je logo op onze kleding plaatsen, maar toch doneren, dat kan ook. Neem dan ook contact op met: s4e@kpnmail.nl